Streda 23.10.2019

Hydinový vývar s cestovinou, porcia 0,33l

1. 120 g Pečená bravčová krkovička, 200 g dusená kapusta, 5 ks knedľa

2. 350 g Jablkovo-tvarohová žemľovka

3. 0,33 l Fazuľový kotlíkový guláš s údeninou, chlieb

4. 350 g Cestovinový šalát so šunkou, syrom a zeleninou, olivový olej

Štvrtok 24.10.2019

Paradajková polievka, porcia 0,33l

1. 250 g Pečené kuracie stehno, 225 g dusená ryža, kompót

2. 350 g Parené buchty s kakovým pudingom 0,2 l

3. 120 g Zemiaková placka (pl. morčacím soté), 150 g varené zemiaky s vňaťkou

4. 350 g Grécky šalát (olivy, syr feta) s kuracím gyros, olivový olej, cereálne pečivo

Piatok 25.10.2019

Francúzska polievka, porcia 0,33l

1.150 g Vyprážané rybie filé, 300 g slovenský zemiakový šalát

2. 350 g Tvarohové rezance

3. 120 g Zapekané kuracie prsia s ovocím, 225 g dusená ryža

4. 350 g Zeleninový šalát s kuracími nugetkami, dresing, cereálne pečivo

Sobota 26.10.2019

Zeleninová polievka s paprikou, porcia 0,33 l

250 g Grilované kura, 225 g dusená ryža, kompót     

Nedela 27.10.2019

Prevádzka je zatvorená!!!

Pondelok 28.10.2019

Fazuľová kyslá polievka, porcia 0,33l

1. 120 g Maďarský bravčový guláš, 5 ks knedľa

2. 230 g Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom 0,2 l

3. 150 g Zapekané kuracie prsia so syrom a broskyňou, 225 g dusená ryža

4. 350 g Cestovinový šalát so šunkou, syrom a zeleninou, olivový olej

Utorok 29.10.2019

Gulášová polievka, pečivo, porcia 0,33l

1. 120 g Prírodné kuracie prsia s krémovo-šampiňónovou omáčkou, 225 g cestovina

2. 350 g Slivkové guľky so strúhankou a maslom

3. 150 g Pečené bravčové karé plnené klobásou, 225 g dusená ryža, uhorka

4. 350 g Zeleninový šalát s kuracími nugetkami, dresing, cereálne pečivo

Streda 30.10.2019

Mliečna polievka z fazuľových strukov, porcia 0,33l

1. 120 g Morčací mexický guláš (fazuľa, kukurica, hrášok), 225 g dusená ryža

2. 350 g Penne so syrovo-brokolicovou omáčkou

3. 120 g Vyprážaný bravčový rezeň, 300 g majonézový šalát

4. 350 g Cestovinový šalát s kuracími prsiami a zeleninou

Štvrtok 31.10.2019

Slepačí vývar s cestovinou, porcia 0,33l

1. 120 g Bravčové stehno na paprike, 225 g tarhoňa

2. 350 g Moravské koláče

3. 150 g Kurací steak na hubách, 225 g dusená ryža

4. 350 g Grécky šalát (olivy, syr feta) s kuracím gyros, olivový olej, cereálne pečivo

Piatok 01.11.2019

Krémovo-hubová polievka, porcia 0,33l

1. 250 g Kuracie stehno „Sandokan”, 225 g dusená ryža, kap.šalát

Tlačiť