Utorok 21.01.2020

Fazuľová polievka, pečivo, porcia 0,33 l

1. 120 g Prírodný kurací rezeň na šampiňónoch, 225 g dusená ryža

2. 350 g Pečené buchty so slivkovým džemom

3. 0,33 l Šošovicový prívarok, pečená klobása, chlieb

4. 350 g Zeleninový šalát s kuracími nugetkami, dresing, banketové pečivo

Streda 22.01.2020

Slepačí vývar s cestovinou, porcia 0,33 l

1. 120 g Kuracie prsia na smotanovej omáčke, 225 g cestovina

2. 350 g Zapekané šunkové fliačky, uhorka

3. 120 g Bravčový rezeň v sézame, 300 g majonézový šalát

4. 350 g Cestovinový šalát so zeleninou a kuracími prsiami

Štvrtok 23.01.2020

Brokolicovo-krémová polievka, porcia 0,33 l

1. 120 g Kuracie prsia na kari korení, 225 g dusená ryža

2.  350 g Tvarohová žemlovka s jablkami

3. 120 g Černohorský bravčový rezeň, 250 g varené zemiaky s vňaťkou, baranie rohy

4. 350 g Zeleninový šalát s kuracím gyros, olivový olej, banketové pečivo

Piatok 24.01.2020

Karfiolová polievka, porcia 0,33 l

1. 150 g Bravčový mletý rezeň so syrom, 225 g dusená ryža, kap. šalát s chrenom

2. 350 g Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom 0,2 l

3. 150 g Hovädzí maďarský guľáš, 5 ks knedľa

4. 350 g Cestovinový šalát so šunkou, syrom a zeleninou, olivový olej

Sobota 25.01.2020

Zeleninová polievka s paprikou, porcia 0,33 l

350 g Pečené kura, 225 g dusená ryža, kompót   

Nedela 26.01.2020

Prevádzka je zatvorená!!!

Pondelok 27.01.2020

Zeleninová polievka, porcia 0,33l

1. 300 g Kurací paprikáš, 225 g cestovina

2. 350 g Kapustové fliačky

3. 150 g Bravčový závitok so syrom a šunkou, 225 g dusená ryža, uhorka

4. 350 g Cestovinový šalát s kuracím mäsom a zeleninou, olivový olej

Utorok 28.01.2020

Francúzska polievka, porcia 0,33l

1. 120 g Bravčové stehno na kôprovej omáčke, 5 ks knedľa

2. 350 g Moravské koláče

3. 150 g Kurací steak na prírodno, 225 g dusená ryža

4. 350 g Zeleninový šalát s kuracím gyros, olivový olej, cereálne pečivo

Streda 29.01.2020

Guľášová polievka, pečivo, porcia 0,33l

1. 120 g Vyprážaný kurací rezeň, 225 g dusená ryža, kap.šalát s cviklou

2. 350 g Parené buchty s kakaovým krémom

3. 0,33 l Fazuľový prívarok, 100 g bravčový perkelt, 2 ks chlieb

4. 350 g Cestovinový šalát s kuracím mäsom a broskyňou

Štvrtok 30.01.2020

Hydinový vývar s cestovinou, porcia 0,33l

1. 250 g Vinohradnícke kur. stehno (lečo,šamp.,klobása,slanina), 300 g zemiakové pyré

2. 350 g Kakaové a makové záviny

3. 150 g Pikantné morčacie azu, 225 g dusená ryža

4. 350 g Zeleninový šalát s kuracími nugetkami, dresing, cereálne pečivo

Tlačiť